X

Laatste nieuws

Crowdfund-campagne: Amsterdamse Beestenboel

Vind je het ook belangrijk dat Amsterdamse kinderen lezen, buiten spelen en vies worden in de stadsnatuur? Amsterdamse Beestenboel is een boek voor alle Amsterdamse kinderen. En dus ook voor kinderen die geen kast vol boeken hebben en niet elke week buitenspelen. Een boek over wilde dieren in Amsterdam, met kaarten van alle grote parken zodat je precies weet waar je moet zoeken naar de ijsvogel, de aalscholver, een uilenbal en vossenpoep!

Vieze knieën, natte haren, ‘kijk, een pissebed!
Het boek Amsterdamse beestenboel is een initiatief van stichting Natuur in de Stad, opgericht door Liedewij Loorbach. De stichting heeft als doel om vergroening van de stad te bevorderen en om stedelingen te verbinden met de natuur in de stad. “Dit boek is er speciaal voor kinderen die normaal geen boeken kunnen kopen” schrijft Lisanne Bos, die de schrijfster adviseerde over het niveau van de teksten in het boek.

Om het boek te mogen publiceren moeten er 2.000 boeken worden verkocht in de voorverkoop.

Help jij mee om zoveel mogelijk Amsterdamse kinderen (6-9 jaar) Amsterdamse Beestenboel te geven? 

Doneer of koop dan een boek op de website van Amsterdamse Beestenboel.

20-21-VIJVER-3-1137x1024-18-9-jonkies-grootbrengen-1186x1024

“Ook Intratuin Amsterdam heeft al een lading boeken gekocht om er voor te zorgen dat de Amsterdamse beestenboel gepubliceerd wordt, dus laten we hopen dat de crowdfunding een groot succes wordt en het boek binnenkort ook in het tuincentrum terug te vinden is!!”


*Bron foto’s: website Amsterdamse Beestenboel

Tags:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *