X
graham-mee-272x272

Graham’s moestuin is een plek waar de liefde voor tuinieren en voedsel bij elkaar komen.

Ieder gerecht heeft zijn eigen weg afgelegd voor het op je bord terecht komt. Zelf je producten zaaien, verzorgen en oogsten om ze vervolgens klaar te maken en op te eten zorgt er voor dat we het verhaal achter een product leren begrijpen.

Het waarderen van voedsel is iets wat wij in ons dagelijks leven nog wel eens vergeten door de vele mogelijkheden om snel en voorverpakte producten te consumeren.

In Graham’s moestuin zullen ‘tuintje in mijn hart’, Graham en zijn geweldige team bij restaurant ‘Graham’s Kitchen’  het verhaal achter seizoens producten vertellen. Hoe kweek je je eigen voedsel en minstens zo belangrijk hoe creëer je met deze producten een overheerlijk gerecht.

Save

Save

Hi! Wij zijn Graham (chef), Carlos (sous chef), Meta (gastvrouw) en Tim (sommelier), samen vormen wij restaurant Graham’s Kitchen.

Het bereiden en serveren van lekker eten is onze passie en in het bijzonder het werken met groente is helemaal te gek: “Hiermee koken vraagt echt iets van je. Je kunt niet gewoon het vlees of de vis weglaten, je moet iets volwaardigs maken van groente alleen. Dit doet een beroep op je creativiteit. Het daagt uit nieuwe dingen te verzinnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is er altijd feest mee op het bord. Bij ons eet je in een ontspannen sfeer een 3-, 4-, 5- of 6-gangendiner, ondersteund door lekkere, maar betaalbare wijnen. We koken met smaak in de hoofdrol en verwennen je met spannende combinaties van pure ingrediënten die we voor zich laat spreken.

Samen met Tuintjeinmijnhart hopen we nog meer mensen te kunnen laten zien wat een geweldige producten er allemaal zijn, en hoe je hiemee zelf thuis, heerlijke gerechten bereid.

 

Save

Grahams Kitchen

Save

Grahams Kitchen

Save

logo-met-adres-graham

Save

Save

ETEN UIT EIGEN OOGST

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save