X

Laatste nieuws

Tuinieren in de regen?

Zo jammer al die wind en het gebrek aan zon! Mijn aardbeitjes zijn er wel, maar niet rood, de paksoi is doorgeschoten, want ik kwam even niet in de tuin. Ik moet er vreselijk aan wennen dat een moestuin elke dag aandacht nodig heeft. Dus nu gewoon in de regen de bonen aan het opbinden en zeker niet te vroeg, het kost mij moeite alles uit elkaar te halen.
Eigenlijk is het heerlijk om zo in de motregen te staan en het weer netjes te maken. (Foto bonen)
Volgende week is er weer zon, dat hebben ze beloofd en ik geloof ze elke week, dus nu ook.
Even aan Jeroen vragen wanneer de boontjes klaar zijn en de aardappels, die er trouwens wel raar uitzien, ook even aan Jeroen vragen. (Foto aardappels)
We gaan gewoon dapper door, volgende week laat ik weten wat Jeroen heeft gezegd.

Stacey
Amsterdam Oost

FullSizeRender(3) FullSizeRender(2)FullSizeRender(4)

Tags:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *